Ringe

Størrelsesguide til RINGE

Hvordan finder jeg den rigtige ringstørrelse?
SIMPLE har justerbare ringstørrelser som har disse betegnelser: x-small, small, medium, large, x-large. Se skema herunder. Hvis ens ringstørrelse er større eller mindre en disse, kan du altid skrive til Simple, så kan vi lave den størrelse der passer lige præcis til dig. info@annedorthe.dk

De fleste ringe er justerbare. Dvs. at du kan ændre størrelsen enkelte numre op eller ned, for den rigtige pasform. Eks. din ringstørrelse er 52 = str. small. Ringen kan så justeres til ca en str. 51, og 53.
Ringskinnen har en lille åbning eller har et overlap, så man ganske let selv kan tilpasse ringen. For den rigtige pasform er det vigtigt at ringen sidder fast uden at klemme.
Fordelen ved at ringen er justerbar er at du kan købe en ring der kommer til at sidde helt rigtigt på din finger hele året. Hos de fleste kan fingrenes tykkelse variere en smule alt efter om det er sommer, vinter, morgen og aften. Derudover har mange større knoer ringen skal over, end det sted på fingeren hvor ringens skal sidde, og her vil justerbare ringe være en stor hjælp.

Sådan måler du din ringstørrelse:
Tag et stykke snor/papirstrimmel og læg under den finger du vil måle ringstørrelsen på.
Fold snoren/papirstrimlen omkring fingeren, tæt men ikke stramt.
Tag en tusch og sæt en streg på tværs hvor snoren/papirstrimlen overlapper hinanden, så du nu har markeret hvor målet om fingeren starter og slutter.
Fold snoren/papirstrimlen ud og mål nu fra din markering til markering ved hjælp af en lineal. Fx. 52 mm = str 52

ring-sizing-02-400x400ring-sizing-03-400x400ring-sizing-04-400x400

Hvis du allerede har en ring du ønsker at måle størrelsen på kan dette gøres på forskellige måder. Den indre omkreds kan du måle på disse to måder. Enten ved hjælp af et stearinlys eller et stykke papir.

Tag et stearinlys og sæt din ring ned over og lav en aftegning. Mål derefter din aftegning med et målebånd.

ring-sizing-12-400x400
Du kan også tage et stykke papir, som du folder ind i ringen. Det er vigtigt at papiret overlapper hinanden. Klip et hak i papiret som ligger dobbelt inde i ringen. Fold papiret ud og mål fra hak til hak med en lineal.

ring-sizing-06-400x400ring-sizing-07-400x400ring-sizing-08-400x400
Du kan også måle den indre diameter på din ring således. Her skal du bruge et skydelære eller en lineal. Vær opmærksom på at det kan være svært at måle helt præcist.

ring-sizing-01-400x400ring-sizing-10-400x400


Skærmbillede 2016-01-23 kl. 16.53.02
Du er altid velkommen til at kontakte SIMPLE hvis du har brug for hjælp til at vælge den rigtige ringstrørrelse.

Send en mail på info@annedorthe.dk eller skriv til os under Kontakt

Følg også SIMPLE på Instagram simpleannedorthe og Facebook Simple v/Anne Dorthe

Billederne er lånt fra www.dreammodels.dk