Om Simple

Om SIMPLE
Som autodidakt smykkekunstner og designer har jeg startet mit eget smykkefirma, der primært sælger sølvsmykker.
Mit ønske er, at andre også vil bære mine smykker, som med sit rene og grafiske udtryk signalerer personlighed og stil.
Alle mine smykker er hjemmelavede, derfor vil to smykker aldrig være helt ens, og det er med til at understrege det unikke og personlige hvert smykke udtrykker.
Jeg lægger et stort engagement i hvert smykke, og glædes hver gang det lykkes at skabe noget smukt og enkelt.
Jeg har kaldt mit firma SIMPLE, og arbejder med det som omdrejningspunkt i mine smykkers udtryk.
Smykker handler for mig om det enkle og at kunne glædes over de små ting i livet. Og lige netop smykker kan dette. 
LIFE IS SIMPLE!

Om MIG  Anne Dorthe Veise24færdigt kopi
Jeg er autodidakt smykkedesigner. Inden jeg for alvor kastede mig over smykkerne, har jeg arbejdet i flere forskellige brancher, alle med det kreative og skabende som omdrejningspunkt. Jeg har samlet en masse erfaring fra tidligere jobs, og bruger nu dette i mit selvstændige kreative arbejde.
Jeg er som sagt autodidakt, og har nu arbejdet med sølv i mere end 10 år. Det er gennem adskillige forsøg og mange timers arbejde, jeg er nået til, hvor jeg er i dag. Jeg er blevet inspireret og oplært af min dygtige svigermor, der selv har arbejdet med sølv i 30 år. Tak!
Historisk set har smykker altid haft en stor betydning. Det har de også i dag. Vi bærer smykker, der har en historie, er givet af kærlighed, fortæller noget om os selv, og får os til at føle os som noget specielt.
Jeg kan godt lide helt simple smykker, der i sin enkelthed er med til at fortælle noget om mig. De skal være med til at understrege, hvem jeg er, uden at tage fokus fra mig.
Jeg bruger smykker som en fast og udskiftelig del af mit udseende. Om morgenen vælger jeg ofte mine smykker, inden jeg bestemmer mig for tøjet. Jeg synes, smykker skal bruges, skiftes ud og tilpasses resten af ens udseende. Vi skifter tøj, sko og andet tilbehør ud alt efter situation, humør og lyst. På samme måde ser jeg smykker som en udskiftelig og dynamisk del af os selv og vores individuelle udtryk.